Vad mer är möjligt i ditt liv?

Har du -som många andra- tröttnat på att ständigt göra dig själv besviken med nyårslöften som bryts en vecka senare? Har du försökt skapa en förändring som betyder mycket för dig men alltid fastnat och fallit tillbaka i gamla spår? Tillåter inte självkänslan eller rädslor att du rör dig framåt?
Du har svaren inom dig och jag hjälper dig ta fram dem, konkretisera och göra om till ett tydligt mål. I grund och botten handlar det om frågor som får dig att komma fram till de svar som är dina nycklar. Vägen till målen finns här och med konkreta verktyg jobbar vi tillsammans fram till ditt drömläge.

Visste du att du kan programmera dina tankar och känslor precis som du vill? Att dina tankemönster bara är en gammal vana du själv kan kontrollera med rätt verktyg?

 

Vad är NLP?

NLP är en förkortning av ”Neuro-Lingvistisk Programmering” och grundades ursprungligen i mitten 1970-talet av Richard Bandler och John Grinder. Dessa herrar började med att kartlägga, eller som man säger inom NLP – modellera – framgångsrika personers beteenden. Syftet var att se vad som gjorde skillnaden, hur gjorde dessa framgångsrika människor för att åstadkomma det de gjorde jämfört med andra?

Hur kan NLP hjälpa mig?

Jag hjälper dig genom att vi ses på en session (60 min) där vi pratar om vad som hindrar dig och direkt fokuserar på lösningen. NLP är ett fantastiskt sätt att komma framåt snabbt istället för att gräva in sig i problemet, vi jobbar istället direkt med fokus på lösningar.

En privatsession 850kr
5 sessioner 3825kr
(inkl moms)

Vill du erbjuda dina medarbetare coaching? Kanske har ni medabetare som behöver hjälp med stresshantering?
Kontakta mig för offert

 

NLP

 

.