Om

“You must go after your wish. As soon as you start to pursue a dream, your life wakes up and everything has meaning”

 –Barbara Sher

 

”Kärnan i Indigo Life är att människan är inte uppdelad i yttre och inre person. Vi är en helhet. Yttre problem kan bero på inre konflikter och inre konflikter kan yttra sig i smärta och fysiska åkommor. För att vara helt i balans och livslycka är alla delar lika viktiga och vi måste se in i oss själva mer, på alla plan, snarare än att sysselsätta oss med yttre distraktioner.

Personlig utveckling

Jag har alltid intresserat mig för personlig utveckling och tankens kraft. Jag hittade NLP tidigt och har sedan dess plöjt igenom bok efter bok i ämnet. Allting resulterade i ett certifikat från Gothia Akademi i Göteborg, en utbildning som gett mig så mycket kunskap och samtidigt så otroligt mycket utveckling. Att människan i tanke och fysik är en otrolig stark kraft blev än tydligare. Jag har hjälpt och sett människor manifestera, visualisera och skapa helt magiska saker och situationer i sina liv. Jag är som mest inspirerad när jag ser en kreativ gnista tändas, en motivation lysa upp hos människor!

Min yogaresa

Jag har alltid varit fysiskt aktiv och jag började med yoga -98. Jag fastnade direkt och praktiserade mycket tills jag kände att det stagnerade på något vis. Jag började med styrketräning och kampsport istället. Senare förstod jag att alla blockeringar i mitt yogapraktiserande var en direkt koppling till mentala blockeringar och jag var inte redo att gå på djupet i mig själv. Jag återfann senare yogan och började med Ashtanga yoga. Jag ville fördjupa mig ytterligare i inre processer och djup meditation och gick en yogalärarutbildning på MySpirit Yoga i Stockholm 2012-2013. Sedan dess är min matta min frizon och en stund att blicka inåt och hämta hem mig själv och mina tankar efter vardagarna.

Att läka mig själv

Kost och näring har alltid varit en stor och viktig punkt i mitt liv, efter utbrändhet och sjukdom i min familj blev det även en livsstilsfråga med väldigt mycket studier och forskning i ämnet. När jag själv för några år sedan blev utbränd trots min goda kost och fysiska form förstod jag att jag känslomässigt och mentalt inte hade tagit hand om mig själv. Jag studerade mycket kost och fick sedan en fantastisk utbildning inom Raw Food och näring 2011-2012 hos Elisabet’s Raw Food.

Jag hjälper dig skapa ditt bästa jag

Min filosofi och livsstil är att alla delar är lika viktiga för att känna den där sprudlande livslusten. God hälsa för mig är inte att bara vara symptomfri och sjukdomsfri, utan att ha tillgång till en full dos energi varje dag. Att ha fullkomlig livsgnista är att känna sig lycklig med sitt inre och yttre, vara i balans med sina känslor, tankar, kropp, i sina relationer och att vara i harmoni med sitt liv och naturen. Vilket håll vi börjar med att uppnå detta är olika, somliga vänder sig till träning, andra till meditation, vissa testar sig fram med olika dieter. Hur man än gör ska man inte glömma bort att man är en helhet, en unik och fantastisk kraft med otrolig potential i livet.

Min vision är att hjälpa människor att skapa till sitt bästa jag. Att skapa sig själva. Världen är som en katalog och du kan välja och vraka, skapa det liv du vill med rätt fokus och rätt verktyg!”

Certfifieringar & Diplom

NLP business practitioner
NLP Coach
Ashtanga Yoga-lärare
Hatha yoga-lärare
Yin Yoga-lärare
Raw Food Lifestyle Chef-Lärare
Föreläsare
ACCESS BARS Practitioner
Näringsterapeut
Access Consciousness Foundation & Level 1