Växtbaserad kost är en livsstil

Hälsa börjar inifrån. Hur mycket vi än sköter om vår yttre kropp måste grunden alltid bygga på hälsosam kost och en fullkomlig näringsbild.

Vi blir idag sjukare, får fler och fler besvär varav många vi lär oss leva med för de anses tillhöra vanligheterna. Men kroppens naturliga tillstånd är att vara fullt frisk, ha tillgång till oändlig energi under hela dagen!

Indigo Life jobbar med naturlig, livsgivande växtbaserad kost och läkande genom naturlig näring med fokus på Raw Veganskt synsätt, vegetarisk, vegansk och levande föda utefter din kropps behov.

Det är så mycket information om vad man inte ska äta, vad man ska undvika, vad som är farligt och syrabildande.
Men vad ska man äta då? Hur skapar Jag näringsrik kost som inte bara håller mig frisk utan tillför mig all den energi och näring jag behöver?


Personligt kostprogram

Baserad på ditt tillstånd och önskemål får du tips och program på kost som passar Dig och din vardag. Behöver du en detox och tips på vardagsmat eller är du intresserad av att övergå till en växtbaserad kost?
Helt beroende på dig som person och din kropps behov sätter vi tillsammans en plan där jag följer upp dina framsteg och välmående och ger tips och råd på vägen.

2 veckors-program 1500kr
4-veckors-program 2500kr
(inkl moms)
Program för grupp – kontakta mig för speciella önskemål

 

Föreläsning företag
Effektivisera personalstyrkan och öka energin på arbetsplatsen! Detta är en intensiv, motiverande och inspirerande föreläsning med konkreta tips för att prestera mer, öka sin energi, glädje och motivation med kostens hjälp. En hälsosam medarbetare är en kreativ och frisk medarbetare med färre sjukdagar och mer energi. Få reda på hur kosten kan förbättra hela arbetsplatsen och vad som vanligtvis stjäl energin.
14.000kr
(exkl moms)
Har ni specialönskemål? Kontakta mig för önskemål och offert

mindfloor1