Hej på er!

Det är ännu en sen kväll här i ”hemsideprojektet”. Ändringarna kan tyckas små, men bakom ligger en massa experiment och minimala detaljer för att få allt rätt. Det var ett par år sedan jag lämnade mitt IT-tekniker jobb så jag känner mig märkligt nog lite vilsen i vissa saker numera, konstig känsla!

Ni kan se att ”Om Indigo Life” nu har belönats med innehåll och den lille perfektionisten i mig som aldrig sover vill att innehållet utökas lite mer. Men hur sammanfattar man sitt liv hittills på ett övergripande och personligt sätt på ett lagom kort sätt? Jag är en ordmaskin, det finns alltid mer att berätta!

Såhär har det sett ut

Min turkosa tétermos!
Min turkosa tétermos!

När ni ändå är här måste jag tipsa om mitt nya favoritté: Pukka Cleanse. Fantastiskt fräsch och utrensande effekt, särskilt bra är den för hyn. Har snart plöjt igenom en box på bara ett par dagar. Den finns på Hälsokost vid stortorget här i Växjö. För er som inte bor här kan jag säga att den går att beställa på många ställen, här är ett av dem: http://naturprodukter.se/te-kaffe/pukka-cleanse-te-20-pasar/

Väldigt gott!

Nu måste denna yogini få sin skönhetssömn och under morgondagen börja planeringen av några events som kommer starta inom kort.
Tjuvkika på sidan! Inom kort kommer även prenumerationsmöjligheter och nyhetsbrev.

 

Jag önskar er sköna drömmar och en fantastisk kommande dag,

.Aida

 .

Lämna ett svar