Allt har en frekvens. Jag pratar inte bara om TV-kanaler och radiostationer här, jag pratar om allt. Allt. Känslor , färger, växter, djur, mat, sjukdomar, situationer, ord. De känslor vi upplever som negativa har lägre frekvenser på skalan, de tynger oss, sänker vår energi, sänker frekvensen vi befinner oss på. Likaså höjer positiva känslor vår frekvens och energi. De lyfter humöret, vår glädje och livslust.

Så, vad man kan göra med denna information? Medvetenhet är nyckeln till alla lösningar. Det man inte är medveten om kan man inte påverka, det man är medveten om kan man välja om man vill förändra, påverka eller ignorera. När du känner till det här med frekvenserna kommer det vara otroligt mycket lättare att visualisera, manifestera och helt enkelt jobba med law of attraction.

Nyckeln till attraktionslagen är frekvenser.

Du kan inte skapa positiva saker och situationer om du befinner dig på en låg frekvens därför att du kan bara skapa på den frekvensnivå som du befinner dig på. Om du vaknar på morgonen och är i ett negativt tillstånd är du i en låg frekvensnivå och kan alltså bara skapa på den frekvensen du befinner dig på. Inte helt oväntat händer fler saker du irriterar dig på, du drar till dig fler människor på dåligt humör, tappar saker, har sönder saker och så vidare. Hänger du med?
För att kunna skapa de saker du vill ha i ditt liv behöver du befinna dig på dessa frekvenser. För att skapa kreativitet, inspiration, attrahera möjligheter och bra omständigheter behöver du höja din frekvens.

Nyckeln till att höja sin frekvens är tacksamhet.

Det spelar ingen roll vart du befinner dig just nu, hur din situation ser ut just nu. Fake it till you make it! Det viktiga är att du vet om att om du höjer din frekvens kommer allting du önskar dig och visualiserar komma till dig. Var tacksam för det du har nu. Var tacksam nu för de möjligheter som kommer komma, var tacksam, varje morgon, varje kväll, varje stund du visualiserar. Tacksamhet = skapande. 

5 snabba steg till hög frekvens
1. Tacksamhet! Praktisera dagligen, flera gånger om dagen.
2. Affirmera det du vill attrahera. Mantra din affirmation morgon och kväll.
3. Ät högfrekvensmat. Levande mat, mycket frukt och grönsaker. Drick mycket vatten!
4. Byt ut negativa tankar mot positiva. Var medveten om vad du tänker och lär dig styra det.
5. Håll kroppen i trim. Träna! Något som är roligt. För dig!
(Hälsa= hög frekvens. Sjukdom = låg frekvens)

Och som alltid: Läs!
Böcker = kunskap = inspiration = skapande.

Du skapar redan allting omkring dig, då kan du lika väl skapa rätt saker, right?
.A

energetic frequencies

.

Lämna ett svar