Gårdagen var fullspäckad av roligheter! Dels var det raw food workshop och dels avslutning på terminens yogakurs. Jag fick in så mycket värmande utvärderingar så det gör hela min vecka nu! Workshopen hölls för första gången i utbildningsköket på Smålandsgymnasiet. Det är ett alldeles perfekt kök för kommande workshops och jag kan avslöja att det är även där Raw Food Chef-utbildningen kommer att vara i år. Mer info kommer om det snart!

Workshopen var jättetrevlig och det kom även en tidning och gjorde lite reportage. Kommer mer sen när jag vet vilket datum det släpps. Vi hade superkul med menyn och alla var satta i arbete. Vi var otroligt mätta efter dagens slut i alla fall. Bonus för att det blev så mycket över och alla fick med sig en låda hem av dagens läckerheter. Vi hann med en del näringslära, pratade om detox, avgiftning, allergier och symptom samt hur man kan göra raw food en del av sin nuvarande kost utan att byta helt. Hur man anpassar kost är viktigt för att göra en långvarig och hållbar förändring. Stort plus för mina fantastiska deltagare som gjorde så god mat och var så engagerade!
Det planeras in ännu en Raw Food workshop, maila mig, ring eller meddela på facebook om du vill bli meddelad om nästa gång. Du kan även önska ett datum.

Yogakursen tog slut igår, sorgligt! Vi har hängt ihop ett bra tag nu och det har varit ett fantastiskt söndagsnöje, TACK! Efter begäran planerar jag nu en ny yogakurs. Jag tror att den första kommer att vara full så att jag startar en till, alternativt flyttar vi till större lokaler, därför är det viktigt att meddela mig om du vill vara med så kan jag skicka ut info till er och planera in även det. Vill du vara med på nästa yogakurs? Samma sak här, hör av dig så lägger jag dig i intresselistan.

 

Fullspäckad helg med fantastisk energi. Jag börjar denna vecka med enorm tacksamhet och glädje!
.Aida

Ps. Jag lägger aldrig upp bilder på deltagare utan att ha frågat dem först, och nu har jag inte hunnit fråga, så ni får nöja er med att se materialet och mig :)
Photo 2014-05-04 09 26 07Photo 2014-05-04 09 37 28Photo 2014-05-04 09 37 53Photo 2014-05-04 09 38 08

.

Lämna ett svar