Det är höst nu, den vackra, varma början på hösten. Den där korta perioden då löven blir gula, orangea, rostfärgade och röda. När solen fortfarande skiner, värmer oss lite och lovar mysiga promenader i skogen och krispiga, vackra morgnar. Jag älskar hösten! För mig symboliserar den ett nytt kapitel på året, nya projekt, spännande saker, mysiga stunder med huvudet nedstoppat i en bok i skenet av tända ljus. Bara jag skriver det fylls jag av en härlig känsla! Nåja, alla löven är inte klara, men det är på gång! Vart var jag? Ja! Nya projekt och spännande saker, det är precis det jag infört i Indigo Life den sista månaden! Jag jobbar på ett samarbete just nu och en period framöver som jag hoppas blir klart under nästa vecka. Dessutom har det inkommit spännande samtal och frågor under de sista veckorna som kommer att leda till fler spännande projekt.

Igår höll jag en presentation på Kropp&Skönhet för alla glada tjejer där och fick chansen att berätta om min vision med Indigo Life och bjuda på min gröna, krämiga smoothie och raw bollar med vanilj- och chokladsmak. Det var en förträffligt trevlig kväll och jag trivs redan så himla bra! Såhär en solig fredag ser jag belåten tillbaka på veckan och är nöjd och tacksam över det jag åstadkommit och accepterar med ro det jag inte hunnit med och det jag inte genomfört så som jag tänkt, det finns en mening med det också.

Det finns ett underbart uttryck som säger “Let go, let God”. Det betyder att acceptera det som händer istället för att slåss mot det och att ha tillit till att det kommer att ordna sig på ett bra sätt ändå. Tillit till universum, en högre makt, vad man än vill kalla det. Det är en otroligt frigörande energi att ha: acceptans och tillit.

Vad ska till för att du ska släppa taget om hur saker och ting bör gå till och släppa in mer acceptans och tillit i ditt liv?

Spendera helgen i harmoni, glädje och njutning, vänner!
Let go, let God
.Aida

.

Lämna ett svar