Alla dessa rädslor, allt detta tvivlande på våra förmågor, på oss själva. Vad ska andra tycka? Hur kommer jag framstå? Tänk om..? Vad händer ifall..?

Släpp taget! Du sitter på kunskap och förmågor som andra behöver och vill ta del av! Du sitter på talanger andra önskar att de hade! Vänta inte på att bli redo för någonting, för vad betyder det egentligen? Att bli ”redo”? Väntar du på att rädslan ska försvinna?
Om du inte är nervös och rädd är ditt mål inte tillräckligt stort. Kasta dig in i det och gör rädslan till en styrka. Ingenting får en att känna sig så levande som att att göra något riktigt läskigt och komma ur det för att sen tänka ”shit, jag lever fortfarande och jag är hög på min nya erfarenhet!”

Ha tillit till att du är här av en anledning och att dina passioner, intressen och känslor är en vägledning. Du är här för att vara lycklig och för att skapa. Vad det än är, dela med dig! Tänk vilken rik värld vi hade haft om alla delade sina talanger och kunskaper. Du sitter faktiskt på erfarenheter som kan hjälpa och stödja andra, du har kunskap om saker som andra kan få hjälp av. Livet är för kort för rädslor och för att hålla tillbaka vår kraft.

Misslyckanden är bara erfarenheter. Det är bara vi som tolkar dem som bra eller dåliga. Något som är bra för dig är kanske dåligt för andra och tvärtom. Ingen framgångsrik människa har klarat sig från ”misslyckanden”. Hur ska man veta utan att prova sig fram? Hur ska du bygga upp en styrka och erfarenheter utan att få uppleva sämre resultat också? Alla resultat lär oss någonting och berikar oss.

Det finns inget att vänta på, kasta dig ut i äventyret och samla erfarenheter. Hur mycket du än förbereder dig kan du aldrig styra allting omkring dig och det är inte meningen heller. Tänk vad många liv du kan berika!

struggle strength

.Aida.

Lämna ett svar