2014 och dess vackra början har verkligen varit en energisk upplevelse, inte minst för mig. Det är nu ett år sedan Indigo Life satte fart, ett raketsnabbt år har gått och jag kan inte annat än att känna tacksamhet över alla de otroligt intressanta och fantastiska människor jag fått turen att möta tack vare mitt jobb.

Ett år senare är planerna större, vackrare, bättre! Detta år kommer många nya äventyr ta form och jag hoppas att ni är med på alla underbara händelser. Nu på söndag har vi ett litet smakprov på vad som komma skall senare i vår. Yoga workshopen på söndag är en liten hint på den helhet Indigo Life fokuserar på och jobbar med. I vår startar vi igång ett retreat, på en vacker gård i Småland. Ett retreat med fokus på själen, på vår inre utveckling och att hitta svaren inom oss.

Jag vet att jag retas, det kommer mer information riktigt snart. Jag hoppas ni blir lika glada som jag när det verkligen började ta form.

Sen har vi en till överraskning för de matintresserade. Men där lämnar jag er med en växande nyfikenhet. Det kommer bli förträffligt!

Vad mer är möjligt? Vilka fler fantastiska äventyr kan vi skapa och leva?

Med kärlek,
.Aida.

Lämna ett svar