Åh, december, som du inspirerar mig!

Hela december är en månad av utrensning och planering för mig. De allra flesta saktar ner lite och tar semester men det här är månaden som jag verkligen lägger en god grund för nästa år. Kan tyckas vara en väldigt konstig period för det och det kan jag nog medge men det har blivit min allra bästa fas under året!
För att göra det här behöver jag en bra kalender. 

Processed with VSCO with a5 preset

Vad tusan är en bra kalender?
Jag är glad att du frågar!
En bra kalender är inte bara datum, tider och listor. I en bra kalender får du plats med både privatliv och arbete och givetvis tacksamhetslistan. Helt enkelt en reflektion över dagen.
Jag har tagit mig igenom hundratals kalendrar tills jag fick nog och i början på detta år satt i två månader och letade igenom hela internätet efter en kalender som kunde göra mig nöjd. Jag trodde hoppet var ute tills jag äntligen…ÄNTLIGEN fann min Happiness Planner.

Happiness Planner är en kalender där du inte bara har plats med saker som ska göras, du har också plats att följa din personliga utveckling, göra utvärderingar på din månad och sätta mål och för månaden som kommer. Innan man börjar med sin kalender gör man en del självreflekterande övningar. Jag blev så glad när jag såg dessa övningar för många av dem är övningar jag själv jobbar med i mitt kursmaterial och i min coaching med klienter. Det visade mig egentligen allt jag behövde veta om denna kalender. Jag var mitt i sommaren och kunde såklart inte vänta till slutet på året med att börja och sådan tur hade jag att de hade en variant som börjar i juli.

may

 
Såhär i december utvärderar jag den och har kommit fram till att jag minsann ska ha en till! Jag är så nöjd med den men jag vill börja från ett nytt år och avsluta året med kalendern. Så nu går ännu en beställning!

Den finns inte på svenska men jag hjälper gärna till om man är intresserad av en Happiness Planner.

Jag tycker att skaparen har gjort ett fantastiskt jobb med den här kalendern och jag hjälper henne mer än gärna att sprida den. Den har hjälpt mig att balansera mina dagar så bra mellan fritid och arbetsliv och under det halvår jag använt den har jag använt lite olika metoder och rutiner för att sitta ner med min kalender. Det kommer ett inlägg om det framöver!

Du beställer genom att klicka på länken nedan. Jag får en liten procent genom att du handlar en Happiness Planner via mig men vill du inte att jag får det så kringgår du bara nedan länk och går direkt på deras egen sida. Priset ändras inte på något vis.

Till nästa gång!
Kärlek,

.Aida