Wow! Veckan börjar direkt med en härlig känsla!

Jag har verkligen slitit med att försöka hinna med alla fantastiska projekt jag har igång. I helgen satte jag mig på fredag eftermiddag efter en fika med min sambo och söndag kväll reste jag mig. Ja ungefär så gick det till. Jag har stirrat mig blind på datorn och jag hade sån inspiration och motivation och flyt. Så NU är det klart! Smoothieguiden är redo, förnyad helt och hållet och är en fullkomlig guide med allt från näring, färgernas betydelse, information om vilken mixer man bör ha och över 20 underbara smoothierecept. Alla raw, alla späckade med näring, alla fantastiskt nyttiga. Inget tjafs med mjölkprodukter och annat, inga fejkgrejer. Äkta näring helt enkelt.

Här är ett av recepten ur min e-bok, som jag avnjuter just nu, ett riktigt härligt vårrecept!

Wildchild

1,5 dl mandelmjölk
1,5 dl blåbär
1,5 dl vattenmellon
2-3 isbitar
jag pressar i lite citron men det är valbart

Och här har vi den lila skönheten som smakar vår, sol och kattungekyssar!
Bakom #wildchild ser du #greenguru. Dessa hittar du i  SMOOTHIEGUIDEN tillsammans med många fler!

Get mixin’!

2015-04-27 12.36.10.