Ibland känns det som att alla far och flyger fram medan man själv står och stampar och sniglar sig fram. Dessa perioder händer alla men just då tänker man att alla lyckas med allt, de bara pekar och allting kommer farandes. Jag är den typen av person som behöver röra på mig, byta miljö för att verkligen åstadkomma en förändring som märks. Ett miljöbyte kan egentligen vara det enda som krävs ibland. Jag har provat och provat att skapa inspiration och bli kreativ på mina vanliga ställen, där jag känner mig hemma men det är oftast det som är problemet för mig. Jag behöver förflytta mig helt där jag inte blir igenkänd, där jag inte känner någon och miljön är helt ny.

Många som yogar hemma kommer till mig och säger att de inte kommer vidare. Jag förstår det, det gör inte jag heller och jag är lärare! Jag behöver också gå till andra lärare, utvecklas, lära mig nya idéer och byta scenario helt och hållet.

Därför åker jag iväg till Kroatien i maj, och jag bjuder in dig att följa med mig. Jag känner att det är dags för mig att jobba i andra miljöer, byta idéer och utveckla mig på ett annat plan.
Så jag drar till varmare klimat där jag kan yoga och bada, släppa taget om allt som finns hemma och drar i min uppmärksamhet så jag helt och hållet kan ägna mig åt mitt jobb och utveckling.
Släpp taget om det trygga du med, det kommer göra hela skillnaden, särskilt om du som jag har en historia av stress och utbrändhet. Då är det nästan ett krav att enbart ägna sig åt sig själv.

Det jag gjorde var att identifiera vad som saknades för mig och ta reda på hur jag skulle lappa ihop de delar som saknades och göra mig av med det som skadade mig.

Jag började meditera varje morgon
Yoga varje dag (går igenom de olika typerna och nyanserna när man väljer yogaform)
Ägna mig åt visualisering och reflektion (aktiv visualisering är inte samma som meditation)
Började skriva (det här kommer jag lära ut under yogakursen i Kroatien)
Jag började vistas ute i naturen mer (jag går igenom jordning och energier i kursen)
Jag gick igenom min kost och vad som behövde bort och vad som skulle in (ingår också i yogakursen)
Jag coachade mig själv (du behöver inte vara cert. coach som jag för att göra dessa metoder på dig själv)
Jag började läsa böcker som gjorde skillnad för mig (du kommer få min lista på kursen)

Dessa är bara några av de saker jag gjorde för mig själv när det verkligen var dags att lägga om mitt liv. Det rådet jag kan ge är att inte vänta så länge som jag gjorde, det skadade mig ordentligt. Idag är jag tacksam att det gick till som det gjorde för jag kan nu hjälpa andra och identifiera de problem mina klienter inte ser själva när de är mitt i det.

Jag vill yoga i solsken och doften av hav och frihet. Japp, frihet luktar gott!

Boka här så drar vi!

.Aida.