REBOOT Challenge – 10 dagars näringsboost och mini-detox

Vi är snart inne på 7e veckan detta år, om du har haft nyårslöften som inte varit tydliga, uppskrivna så har du missat målet och piskar dig själv för det. Här kommer räddningen. Det är jobbigt att göra en förändring själv, att komma igång. Man säger till sig själv varje måndag att ”nej nuuuu”. Men så händer något litet som just då känns superstort och så står man där igen och lovar nästa måndag.

Commitment är svaret. När man står ansvarig för sig själv och gjort sitt löfte offentligt då har man investerat något och vill inte göra sig själv besviken.

Därför startar jag snart REBOOT Challenge – 10 dagars näringsboost och mini-detox. Tillsammans gör vi löftet. Löftet till vår hälsa.

REBOOT Challenge – 10 dagars näringsboost går ut på att öka sitt näringsintag under 10-dagar för att få mer energi, näring, få bättre träningsresultat och hälsa.

REBOOT är ett superbra intro till en hälsosammare och gladare livsstil. Utmaningen är växtbaserad och du kommer ha möjlighet att anpassa efter din nivå i kursen. REBOOT-deltagare får tillgång till en sluten Facebook-grupp som agerar som forum och deltagarna kan dela sina framsteg, upplevelser och erfarenheter och ställa frågor.